За нас

Добре дошли на тази виртуална територия.

Освен популярната информация за всички празници, ритуали и традиции, етикет и протокол, тук ще се публикуват и много ценни истории, поверия, суеверия, обреди събирани от различни региони. Информациите и снимките публикувани тук са авторски или с източници интернет, книги, списания, споделени истории. Ако имате претенции за авторски права на снимки и статии, свържете се с нас – ще ги премахнем при доказване на авторството. Голяма част от статиите са личен опит на редакторите. Не носим отговорност за това как прилагате прочетеното тук. За ползване на части или цели статии и снимки е задължително да сложите активен линк към нас.

В сайта се публикуват статии за туризъм, празници, поздрави, ритуали, талисмани, подаръци, празнична трапеза, рожден ден, имен ден, сватба и други.

Ползвайте за връзка, формата за контакт на сайта, в случай че искате да публикуваме ваша статия или да напишем такава. Изпратете запитване и за това, как може да публикуваме текстови линк към ваш сайт в категория ПРЕПОРЪЧАНИ САЙТОВЕ.

Здраве, късмет, обич и сбъднати мечти за всички наши читатели!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *