МАРТЕНИЦИ ЗА ДОМА И ОФИСА

Мартеници за дома и офиса (2)
3
В малкото джобче на паното, може да сложите малка чашка и да натопите цветя.

МАРТЕНИЦИТЕ ЗА ДОМА, ОФИСА И КОЛАТА СА

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

Вярва се, че мартениците пазят къщата, да не влезе в нея злото – болести и немотия, а хората предпазват от болести, уроки и предвещавали дълъг живот, здраве и сила. 

Истинската мартеница, която има магично въздействие се изработва ръчно от вълнена прежда. Вероятно това е така, поради енергинйта сила на овчата вълна и ръчно изработените вещи.

Предлагаме ви мартеница – пано за дома и офиса, ръчно тъкана от естествена вълна. Паното има малко джобче, в което може да сложите скъпи за вас неща, амулети, или малка вазичка или чашка и да натопите цветя. Паното внася в дома уют и радост от ритуалите и  традициите за празника.

 

Мартеници за дома и офиса (5)
Една идея как да ползвате малкото джобче на мартеницата.

Още на първи март във всяка къща се изнася на видно място червена тъкан, която стои през целия месец март на видно място, за да се умолистиви Марта. По този начин предпазваме дома и живеещите в него от злото, проблемите, болестите.

Ръчно тъканото пано е един подходящ домашен амулет за тази цел.  Задължитено е да има мартеница за дома, мартеница за офиса, за животните, за колите.

За повече информация и поръчки ползвайте формата за контакт.

 

Още за БАБА МАРТА