Боровец – перфектният избор

Боровец

БоровецКой казва, че туризмът у нас не се развива?!

Боровец се неузнаваем в най-добрия смисъл! Възхищението ми може би идва от това, че не бях посещавал Боровец в различен сезон от зимния. Е, случи ми се и това! Тръгнах с предразсъдъци, по натрапена от колеги оферта на Amigostravel.euза хотел Рила. Признавам, не бях ходил на Боровец от години. А и така наречените приключение „тим билдинг“ също будеха съмнения по отношение на приятните емоции.

За радост тревогите ми не се оправдаха!

Чувствах се все едно за първи път отивам там! Природата е невероятна, няма какво да я обсъждаме. Въздухът – сякаш ме обнови изцяло.

В началото, разглеждайки офертите на хотелите,  се ядосах, че за нашия Тим билдинг са избрали точно хотел Рила. Реших, че по-новите хотели ще предложат по-уютни условия. Оказа се, че останахме доволни във всяко отношение!

Първото нещо, което ми направи впечатление (след невероятната природа, струва се да се види извън зимния сезон) е, че независимо от хотела, в който ще отседнете, всякакви забавления са уредени по най-съвременен начин.

Какъвто и да е мотивът да отидете на Боровец – семейна почивка, фирмени мероприятия, семинари или с лечебна и профилактична цел – то няма да останете разочаровани. Помислено е за всичко.

Тим билдингът ни премина в здравословни пешеходни турове, каране на планински колела и организираното от хотела ФОТО САФАРИ. Не ни остана време за конната езда и стрелбата с лък. На тръгване разбрахме, че може да се отдадем и на риболов, но това остана като план за следващия път.

Впечатлен бях и от още една атракция! Въжен град “Бороландия”! Невероятно забавление за деца и възрастни!

Атракциите на Боровец не свършват с това, което разказах до тук. Разбрахме, че има  още много възможности за разтуха като спортна стребла, полет с парапланер, off road, пейнтбол, посещение на ловното стопанство и др.

В повечето хотели се предлагат и профилактично-оздравителни процедури. Ако страдате от неврити, дископатии, радикулити, студени крайници, синузит, хронични бронхити, хронични пневмонии, състояние след плеврит, състояние след белодробен абсцес, то Боровец е мястото за профилактика и лечение.

Комбинативно е да се съчетае почивката с физиотерапия. Полезното с приятното, независимо за уикенд (както беше нашият ТИМ БИЛДИНГ на Боровец) или семейна, планирана ваканция.

В последствие разбрах защо шефовете ми са избрали да отидем там на ТИМ БИЛДИНГ. Повечето хотели на Боровец имат доста богат избор от забавления и атракции, които организират и предлагат, така че шефовете ни са спестили пари от наемане на фирма, която организира тим билдинги.

Горещо ви препоръчвам почивка на Боровец! България е много богата със своята природа и всички ние трябва да сме много щастливи от това!

 

Източник