Фирмено парти за Коледа

фирмено парти

фирмено парти

Ресторант за фирмено парти

Може да се наложи да организирате фирмено парти по всяко време на годината. Поводите са не един и два. Тези от вас, които вече са го правили, знаят колко е трудно да се намери подходящото заведение за фирмено празненство, тъй като основните критерии по които трябва да изберете правилното място не винаги са задоволителни.

Как да организирате перфектно фирмено парти?

Ето няколко акцента на най-важните критерии, по които да изберете заведение за фирмен купон.
1. Заведението трябва да е на отлично ниво. Обстановката да е изискана, но не и прекалено строга. Атмосферата да предполага уют, но и да е уникална.

2. Мебелите да са подходящи за фирмено парти. Няма как да направите добро впечатление, ако го организирате в заведение с дървени пейки. Масите и столовете трябва да са удобни. Проверете това обезателно. Иначе рискувате гостите ви да се почувстват неловко и бързо да си тръгнат, което е обидно. Има заведения, в които като седнете, и масата е прекалено висока или прекалено ниска. Такова разминаване се случва и ако от едната страна на масата са столове, а от другата неподходящи пейки, дивани, фотьойли. Недопустимо е част от хората да са по-ниско, а другите по-високо спрямо масата.

3. При избора на ресторант за фирмено парти обърнете внимание на покривките, приборите, чиниите и чашите, които ползват. Те говорят сами по себе си за нивото на заведението, както и за хигиената.

4. Не пропускайте да оцените и персонала на заведението – как са облечени, как общуват с вас, какво е поведението, когато не обслужват клиент и как разговарят помежду си.

5. Менюто! Най-важното в цялата организация на фирмено парти, независимо от повода – годишнина, постижения, промоция, коледно фирмено парти и други. Изберете заведение, което предлага интернационална кухня – българска, италианска, френска, испанска… и което може да ви приготви уникални специалитети, които се срещат рядко по останалите заведения. Това е изключително важно условие, ако сред гостите ще имате и чужденци. По отношение на кухнята, обезателно се уверете, че заведението ползва само пресни и охладени продукти. Не е препоръчително да изберете заведение, което ползва замразени продукти за приготвянето на ястия и десерти. Обезателно предвиждайте в менюто да са задоволени и хора с предпочитания за веган, сувороядство, вегетарианство, смути, постна храна.

6. Питиетата

Също важна част от всяко фирмено празненство са питиетата . Търсете заведения с богата винена листа. Всеки изискан ресторант предлага качествени вина. Не са за подценяване и останалите алкохолни напитки. Внимателно проверете какво предлага заведението и попитайте за допълнителни възможности, ако това, което виждате не ви задоволява.

7. Оферти
Това, което ще е гаранция за перфектното фирмено парти е дали заведението ще ви предложи индивидуална оферта и каква точно ще бъде тя.
Например, всички заведения предлагат новогодишни куверти за фирмени партита. Но заведението, което наистина ще се ангажира емоционално с вашето коледно парти е това, което ще ви направи индивидуална оферта според гостите ви, идеите ви, бюджета и всичко останало, което е важно само за вас.
Доста от заведенията предлагат и подаръци – торти, цветя, питиета, подаръци за всеки гост и т.н.

8. Много важно е да се съобразите и с местоположението на заведението. Добрият избор е да е в центъра и на достъпно място по отношение на транспорт и паркинг. Един добър ориентир за София е НДК. Потърсете заведения в близост до НДК. Това е мястото, което и българи, и чужденци познават добре. Изключително близо е до метрото, има осигурен паркинг и друг транспорт.

Това са най-важните точки в организирането на фирмено парти по случай Коледа или друг повод. Ако спазите тези осем точки, то вие непременно ще имате идеалното фирмено парти.

 

За тези от вас, които още сега ще кажат, че е невъзможно всички тези критерии да се задоволят, ето едно перфектно предложение за заведение, което е подходящо за фирмено празненство.

THE CLOCK bar & food e изискан ресторант, предлагащ здравословна храна и уникална кухня. Това заведение напълно отговаря на по-горе изброените критерии.

Обстановката е стилна, уникална и елегантно-разчупена. Може да наемете цялото заведение за вашето парти, но отделните зали от него предполагат и отделянето на различни групи от хора – екип на фирмата, гости, бизнес партньори, собственици… Така всички присъстващи, колкото и да са заедно, толкова са и в обособени части на заведението, което предполага емоционален комфорт за всички. Уникалната арт обстановка предполага добро настроение в подходящия етап от празненството. Питиетата са от висока класа и заведението предлага специална селекция от вина.

Кухнята! В този изискан ресторант се ползват само пресни и охладени продукти, а менюто е богато: Американска кухня, барбекю, деликатеси, фондю, френска кухня, гръцка и средиземноморска кухня, италианска кухня, сандвичи, морска храна, испанска кухня, тапас хапки, веганска, вегетарианска и др.

Ако искате акцентът на празненството да е кулинарен, то в това заведение могат да ви приготвят патешко конфи, телешко на бавен огън, конски стек, агнешки галантин.

Заведението има индивидуален подход към груповите празненства – сватби, кръщене, имени дни, рождени дни, фирмени партита. Често там се правят подаръци на клиентите, като комплимент от ресторанта.
Намира се до НДК, На 200 м. от метростанция „Национален дворец на културата“.
на 200 м. с тролеи 1, 5, 2, 9, спирка „НДК – графити“, на 350 м. от Петте кьошета.
на 150 м. от НДК.

THE CLOCK bar & food или ресторант „Часовникът“ предлага специални отстъпки и индивидуални оферти за коледни фирмени партита.

Вижте и фейсбук страницата им.

https://www.facebook.com/TheClockBarFood

Надяваме се да сме ви помогнали в „приключението“ да организирате фирмено коледно парти, както със съвети, така и с конкретното предложение.