Идеи и подарък за Свети Валентин

4

Подарък за

Свети Валентин

Подарък за Свети Валентин. Бижута за Свети Валентин. Обеци за Свети Валентин. Подарък за жена за Свети Валентин. Подходящ подарък за любима за Свети Валентин.

 

Най-сладкият празник, в емоционално отношение, е празникът на влюбените – Свети Валентин. Поверието разказва, че Валентин е бил лекар, който се е стремял, лекарствата, с които лекува болните, да бъдат сладки и приятни на вкус. Затова ги смесвал с мед, мляко и ароматни билки. Някога той тайно свързвал влюбените в брачен съюз.

В този ред на мисли, защо да не направите празника на влюбените и най-сладък на вкус?!

Сладострастието в емоционално отношение може да се изрази и чрез една прекрасна празнична трапеза.

Отделете този ден, за да се наслаждавате с любимите хора на всичко, включително и на храната. Дори може да си организирате цял ден на сладкото. Напълнете дома си с бонбони, сладки, бисквити, кексчета, шоколади и каквото още се сетите. Ако всички тези кулинарни изкушения са във формата на сърце – прекрасно, ще бъдат и като тематична декорация на дома ви, а защо не и на офиса.

Насладата е най-важното чувство през този ден, за да бъде той различен от предишните и следващите. Затова, дори и да прекалите със сладкишите – още по-добре!

Само си представете как още на 13 февруари, вечерта, тайно разпределяте из цялата къща фруктиери с плодове, сладки, щоколади, мъфини, бонбони, кроасани и каквото още се сетите да купите. Няколко надути балона, ваза с цветя, и тук-там сувенири с форма на сърце – възглавнички, купички, свещници… изборът е богат. Така още от сутринта на 14 февруари, всеки обитател на този дом ще се събуди с усещането и настроението, че този ден е специален. Това е денят на сладостта и любовта.

Още по-силно ще се усети уютът, ако сами приготвите поне част от кулинарните, любовни изкушения за празничната трапеза. От най-дребните неща, още от закуската, и се стигне до вечерята. Отдайте воля на въображението си, защото от всяка храна може да се направи сърце и така да се сервира.

Ако нямате форми за сладки, които наподобяват сърце, то помислете от какво може да си направите, за да изрежете филийките хляб в тази форма. Ако пък нямате такова въображение – интернет е насреща. Потърсете.

Храната е важна, но кулминацията е подаръка. Червено бижу, червена роза, бутилка червено вино са задължителни.

Но няма как да има роматичен празник без играчка. Има много варианти за плюшени играчки, с които може да зарадвате любимият си човек. Но за да отворите сърцето и душата  на вашата половинка, то купете играчка от специално изработените за ФОНДАЦИЯ ЗА МАЙЧИНО И ДЕТСКО ЗДРАВЕ. Средствата от закупените играчки се използват за провеждането на безплатни курсове за росители на теми: бременност, раждане, кърмене, отглеждане на бебето… Така осмисляте пранзикът още повече. Тук може да видите играчките  http://fomadez.org/kupi-igrachka/

 Невероятното е, че вкусната храна и подходящите питиета в един дом, изпълнен с вкуснотии, които са и празнична декорация, могат да направят празника ви по-незабравим, отколкото всякакви други идеи за Свети Валентин от рода на скъпи ресторанти и непредвидими пътешетвия.

 Но пак да напомним – подаръци за Свети Валентин трябва да има!