Идеи и подарък за Свети Валентин

играчка за свети валентин

Подарък за

Свети Валентин

Подарък за Свети Валентин. Бижута за Свети Валентин. Обеци за Свети Валентин. Подарък за жена за Свети Валентин. Подходящ подарък за любима за Свети Валентин.

 

Най-сладкият празник, в емоционално отношение, е празникът на влюбените – Свети Валентин. Поверието разказва, че Валентин е бил лекар, който се е стремял, лекарствата, с които лекува болните, да бъдат сладки и приятни на вкус. Затова ги смесвал с мед, мляко и ароматни билки. Някога той тайно свързвал влюбените в брачен съюз.

В този ред на мисли, защо да не направите празника на влюбените и най-сладък на вкус?!

Сладострастието в емоционално отношение може да се изрази и чрез една прекрасна празнична трапеза.

Отделете този ден, за да се наслаждавате с любимите хора на всичко, включително и на храната. Дори може да си организирате цял ден на сладкото. Напълнете дома си с бонбони, сладки, бисквити, кексчета, шоколади и каквото още се сетите. Ако всички тези кулинарни изкушения са във формата на сърце – прекрасно, ще бъдат и като тематична декорация на дома ви, а защо не и на офиса.

Насладата е най-важното чувство през този ден, за да бъде той различен от предишните и следващите. Затова, дори и да прекалите със сладкишите – още по-добре!

Само си представете как още на 13 февруари, вечерта, тайно разпределяте из цялата къща фруктиери с плодове, сладки, щоколади, мъфини, бонбони, кроасани и каквото още се сетите да купите. Няколко надути балона, ваза с цветя, и тук-там сувенири с форма на сърце – възглавнички, купички, свещници… изборът е богат. Така още от сутринта на 14 февруари, всеки обитател на този дом ще се събуди с усещането и настроението, че този ден е специален. Това е денят на сладостта и любовта.

Още по-силно ще се усети уютът, ако сами приготвите поне част от кулинарните, любовни изкушения за празничната трапеза. От най-дребните неща, още от закуската, и се стигне до вечерята. Отдайте воля на въображението си, защото от всяка храна може да се направи сърце и така да се сервира.

Ако нямате форми за сладки, които наподобяват сърце, то помислете от какво може да си направите, за да изрежете филийките хляб в тази форма. Ако пък нямате такова въображение – интернет е насреща. Потърсете.

Храната е важна, но кулминацията е подаръка. Червено бижу, червена роза, бутилка червено вино са задължителни.

Но няма как да има роматичен празник без играчка. Има много варианти за плюшени играчки, с които може да зарадвате любимият си човек. Но за да отворите сърцето и душата  на вашата половинка, то купете играчка от специално изработените за ФОНДАЦИЯ ЗА МАЙЧИНО И ДЕТСКО ЗДРАВЕ. Средствата от закупените играчки се използват за провеждането на безплатни курсове за росители на теми: бременност, раждане, кърмене, отглеждане на бебето… Така осмисляте пранзикът още повече. Тук може да видите играчките  http://fomadez.org/kupi-igrachka/

 Невероятното е, че вкусната храна и подходящите питиета в един дом, изпълнен с вкуснотии, които са и празнична декорация, могат да направят празника ви по-незабравим, отколкото всякакви други идеи за Свети Валентин от рода на скъпи ресторанти и непредвидими пътешетвия.

 Но пак да напомним – подаръци за Свети Валентин трябва да има!