Как да изберем сувенир, украса, декорация – СИМВОЛИКА НА ЦВЕТОВЕТЕ

Как да изберем сувенир, украса, декорация - СИМВОЛИКА НА ЦВЕТОВЕТЕ

Как да изберем сувенир, украса, декорация - СИМВОЛИКА НА ЦВЕТОВЕТЕОбръщате ви достатъчно внимание на това, което купувате за украса на дома, декорация на офиса, празничната трапеза, сувенир за подарък?

Подбирате ли цветовете според тяхната енергийна сила и символика?

 

При избор на сувенир е най-важно да обърнете внимание от какво е изработени и как. Масовото производство на сувенири, талисмани, амулети, украса и декорация нямат положителна енергийна сила. Дори често привличат негативни случки и емоции. Затова купувайте само ръчно изработени и то от естествени материали – дърво, камък, естествена вълна, памук, 100% вълнена прежда, миди, шишарки, пчелен восък, естествена кожа. Когато са изработени, а не масово произведени, те имат не само художествена стойност, но и силна положителна енергийна значимост и въздействие.
Много хора вече са забравили или не са и научавали, че ако мартеницата не е от естествена вълна или естествен памук, естествена коприна, то тя няма никаква стойност – нито магическа, нито енергийна и не е талисман, който предпазва от зло и привлича добро , каквато е целта на мартеницата.

Според символиката и енергийната сила на цветовете може да направите и конкретна поръчка за изработка на сувенир, талисман, декорация.

Например, ако желаете всички в дома ви да са живи, здрави и защитени, то червеният цвят е задължителен, към него може да прибавите оранжев, ако искате да привличате и поддържате енергията на вярност, да се предпазите от изневери и предателство, а към червеното и оранжевото, може да добавите и зелено, ако се стремите към плодородие и добри доходи. Тази комбинация е подходяща за семейства, които се стремят да имат дете.

И така, в този ред на тълкувания, направете своята комбинация от цветове и поръчайте на някой занаятчия да ви изработи талисман, украса, декорация, сувенир от естествени материали в необходимите ви цветове.
И не забравяйте, че не е нужно да се стигне до нуждата от здраве, обич, пари…, за да си набавите нужния талисман. Добре е да го имате предварително, за да не се стига до липсата.

Цветовете влияят директно върху нашето подсъзнание и оказват влияние върху възприятията и върху действията.
Сподед статия на д-р Албена Павлова, цветовете в християнството се свързват със следната символика: свързва бялото с Отеца, синьото – със Сина, червеното – със Светия Дух, зеленото – с надеждата, бялото – с вярата, червеното – с любовта и милосърдието, черното – с разкаянието, бялото – с целомъдрието. Синьото също така е символ на добродетелта в християнството.

Вижте тук СИМВОЛИКА НА ЦВЕТОВЕТЕ http://pojelania-podaraci.eu/simvolika-na-tsvetovete

Може да си поръчате, чрез формата за контакт на сайта, изработката на КЕСИЯТА НА КЪСМЕТИТЕ – ръчно плетена торбичка, от 100% вълнена прежда, пълна с късмети. Вижте повече за този сувенирен талисман тук –http://pojelania-podaraci.eu/kesiyata-na-kasmetite