Киселчовските къщи

191
Киселчовските къщи

Киселчовските къщи

Автор:  Mona Choban

Киселчовските къщи са две съседни каменни къщи, напълно реставрирани и попроменени и две запустели плевни.
Когато семейството ми купи къщите животът отдавна ги беше напуснал. Полека-лека, с много радост, редица перипетии и ремонти предимно по скайп те заживяха, нагиздиха се, понадигнаха глава. Сега са смес между ходопски уют и малко френско фръц.
Ръка на вещи майстори е пипала и камъка и дървото, а цялото обзавеждане е събирано по парижките битаци. това е друго удоволствие и за него друг път.

Киселчово
Сега къщите живеят, приемат гости, организират събития.
Сега вече на дневен ред е споделянето с приятели, познати и непознати, със съмишленици именно оня начин на живот, който се харесва на собствениците.

Киселчово
В киселчовските къщи няма телевизия, няма интернет, няма телефон. Там има тишина, спокойствие, изворна вода и чист въздух. Там храната е винаги домашно приготвена и закупена от баби и добри гледачи. Никакъв „Лидъл“, никаква „Била“.
Това е мястото за среща на хубави хора, за среща със самия себе си. Мястото където само и единствено ти можеш да определиш какво да правиш, как да мислиш, какво да говориш. Нищо натрапено, нищо излишно. Място за прочистване на душата и мисълта.

Киселчово
Всеки е добре дошъл! Условията са добро настроение и чисти помисли!

 

Киселчово