Кутийки за подарък

Кутийки за подаръкКутийки за подарък

Кутийки за подаръкКутийки за подарък

Нетрадиционни кутийки за подарък

 И защото не съм убедена, че трябва да си подаряваме практични неща, защото не съм сигурна, че един парфюм ще ме зарадва повече, отколкото нещо, измислено или даже изработено специално за мен… пък и защото предполагам, че не съм единствената в света, която цени истинските неща от природата – дърво, листа, цветя… започнах да събирам и изсушавам всякакви цветчета и тревички и с тях да украсявам изработени от мен дървени кутийки, които наричам “щайги”. За какво служат? В зависимост от размера си, в една такава “щайга” можеш да сложиш сушени или пресни плодове, ядки или цели орехи и лешници, сушени билки, дребни нещица… дори четки и моливи за рисуване или салфетки и прибори за масата. Или – каквото друго се сетиш.

 

Кутийки за подарък

 

Всяка такава кутийка е уникална, изработена ръчно от начало до край. Искаше ми се с това да пратя в забрава навика на хората да купуват подарък от близкия магазин, обикновено с китайски произход. Можем да покажем повече отношение и чувство към човека, който има някакъв празник. А можем и да украсим собствения си дом.

 

Кутийки за подарък

 

Ако искате да бъдете различи и да изпъкнете с уникалност, то вместо цветя – подарете плодове. А плодовете поднесете в ръчно изработена дървена щайгичка, декорирана с цветя и билки.

Различни размери и цветове. Примерни: от 8 х 8 х 10 до 20 х 24 х 8 см.

За повече информация

Ромила Георгиева

dolphin2004@abv.bg

или фейсбук: https://www.facebook.com/romila.georgieva