Модни комбинации и грешки, които допускаме

103
Модни комбинации

 

Само, който не експериментира и не опитва нови неща не греши – това важи и за модата. Какво да не правим, когато става въпрос за личен стил, подбор на дрехи онлайн и модни комбинации?

Ще се съгласите ли с твърдението, че начинът на обличане е цяло изкуство и неизменно има неща, които не бива да правим, особено ако искаме да изглеждаме максимално добре?

Благодарение на съветите от FashionChoice.BG eто една част от тях:

Не робувайте на марки!

Колкото и да си падате по определен стил и обожавате дадена любима модна марка, винаги има модели и тенденции, които заслужават вашето внимание и трябва да ги опитате, просто защото животът е прекалено кратък, за да се обличаме еднотипно.

Не ставайте жертва на модата

Не се поддавайте на модни съвети, които вътрешно не одобрявате, но социалните мрежи и приятели ви налагат.

Ако всекидневно виждате реклами на определени модели дамски рокли и разбира се, момичетата облечени с тях, изглеждат повече от зашеметяващо, вие можете да се изкушите да си поръчате дреха, за която нямате вътрешна убеденост, че ще ви подхожда. В последствие дрехата ще стои в гардероба, а следващия сезон ще „излезе от мода“.

Модни комбинации

Макси мода

Вие сте пухкава и избирате само широки и безформени дамски рокли и дрехи?

А защо? Истината е, че широките модни облекла онлайн или от магазина не ви правят по-фина и по-елегантна. Напротив, с тях се чувствате скрита от критичните погледи, но и много безформена и невзрачна.

Подчертайте талията си с подходящ колан и носете съвременни дрехи, които харесвате. Забравете за дамските дрехи, които ви карат да се чувствате ограничена и притеснена.

Вие сами можете да намерите подходящи по дизайн дамски дънки, блузи или рокли, които по един или друг начин да ви накарат да се движите свободно и да се държите естествено. Клоуи Кардашиян, Адел и други по-едри популярни дами, могат да бъдат добър пример и източник на модни идеи, които да си „откраднете“ за вашия личен стил.

Етикета и дрехите

Купувате си онлайн дрехи или бельо, но нямате навика да четете информацията на етикета. Това може да е причина да съсипете дрехата. Неправилното пране или изсушаване, могат да бъдат пагубни за някои материи.

Да отстраните етикета от блузата или роклята също е често срещана грешка, която може да стане повод да се простите с по-капризни откъм материя дамски рокли.

Подробностите за третиране, пране и съхранение на дрехите, които се изписват на етикета, са важна информация, както за вас самите, така и при предоставяне на дрехата за химическо чистене. Липсата на етикет може да бъде причина да ви бъде отказана услугата химическо чистене.

Купувате дрехи онлайн например от fashionchoice.bg, които не ви стават като се надявате да отслабнете или напълнеете. Не го правете! Това може да не стане, а дори и да се случи, има вероятност дрехата вече да не ви допада или да е демоде.