Молитва към Архангел Метатрон

170
Архангел Метатрон

Архангел Метатрон

Архангел Метатрон, светлина на всички Серафими,
чрез Твоята най-чиста защита към моето тяло и моя дух, дай ми сила, за да мога да побеждавам страховете и неспокойствието си и да вървя по пътя си в името на истината.
Помогни ми с божествения си Дух и освети мислите ми, дай ми късмет и ме поддържай винаги в доверие и любов към ближните ми.
Архангел Метатрон, освободи ме от всички нечисти неща, които могат да ме въведат в грешна помисъл и поддържай светлина в дните ми, успех в начинанията ми, радост в дома ми и здраве, с което да радвам вселенския пулс.
Архангел Метатрон, позволи ми и този ден да те поздравя и да усетя благословената ти ръка над мен …….. /кажете името си/ и да бъда един/на от тези, които поддържат с чистотата и добротата на сърцата си живот в името на доброто.
Амин.

 

***

Архангел Метатрон

Името му означава: Крал на Архангелите. Този, който седи до трона на Бог. На латински името му се изговаря Метатор- този, който насочва и преценява.

Той е единствения Архангел допуснат до сърцето на небесната сфера и води книгата на живота ни и делата, който извършваме. Помага ежедневно в пътя ни, съветва ни с огромната си любов и при нужда и молба към него ни отваря пътищата давайки ни възможност да се убедим в силата и безкрайните му възможности. Ако бъде помолен може да бъде и наш духовен съветник в името за добруването на семейство, приятелство и човечеството, като цяло.

 

magicmind-bg.com