Няколко поверия за парите

0
1401
Поверия за парите

Поверия за паритеКак да увеличим приходите

Получените пари, като заплата, не трябва да се харчат веднага. Нужно е да ги занесете вкъщи дори без да ги броите, да да ги оставите да пренощуват. На следващият ден харчете от тях както намерите за добре. В днешно време, вероятно, същото важи и ако си получавате заплатата преведена в банкова карта. Не теглете парите веднага на същият ден. Нека останат там едно денонощие в пълния си размер.

Червеният цвят е силен източник на енергия, която привлича парите. Добре е портмонето ви да е червено и в него да сложите хартия с червен цвят.

Някой слагат и листо дафинов лист. Казват, че ароматната подправка привлича лесно парите.

Подреждайте парите много внимателно в портмонето. Нека са подредени и по стойност. Така ги уважавате и те ще ви се отблагодарят.

Пари на заем не се дават вечер или в понеделник. Не трябва да се взимат пари назаем във вторник.

Друго поверие е да запазим вкъщи най-голямата като стойност банкнота в продължение на една година. През този период тя ще привлича още пари.

Не оставяйте на масата празни бутилки, ключове или шапки.

Поставяйте метлата в къщата с дръжката надолу. Това привлича много пари.

Дори и да не сте вкъщи може да извършвате всеки ден ритуал, който ще работи по въпроса да привличате пари. Оставяйте в антрето пред огледалото банкнота. Нека тя да се отразява в огледалото. Това е метод за привличане на още пари към вас и дома ви.

Парите се плашат от свирене с уста в помещение, от събиране на трохи от масата в ръка и от капещи кранове. Не ги плашете.

Когато прибирате зимните дрехи, оставяйте по някоя монета в джобовете. Важно е да не са скъсани.

От земята не се вдигат дребни монети. Това води по безпаричие, а може да се отрази и на здравето.

Ако сте взели пари назаем, то ги върнете сутрин. Така вашите пари ще се множат. Поверието е, че когато по-често даваме пари назаем, отколкото взимаме – тогава приходите ни ще се увеличават.
В началото на всеки месец, съберете много монети и подрънквайте с тях. Поверието гласи, ме така приходите ви ще растат заедно с месеца.

Като за финал – не харчете всичките си пари от портмонето. Нека винаги там да има монети.

Успех на всички които прочетоха цялата статия! Нека много скоро приходите ви започнат да се увеличават!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here