Неувяхващи букети

356

Здравейте!

Казвам се Ана Тодорова.

 „Аз правя цветя от хартия, докато се спусне мрак след обяд… Може да не траят вечно, но истинските увяхват твърде бързо!“ (Ilse de Lange – I Still Cry)

 Занимавам се с ръчна изработка на най-различни предмети и аксесоари, но предимно на така наречените от мен „неувяхващи“ букети!

 Началото… беше малка идея и много свободно време. Както при всички подобни начинания… Видях нещо подобно, пожелах да опитам, хареса ми това, което се получи и после не исках да спирам… В дома ми се натрупаха множество букети, защото първоначално ги правех за удоволствие и като хоби, а след това започнах да ги подарявам на свои познати… Докато в един миг някой не ме попита, защо не превърна хобито си в сериозно занимание… И резултата е „An-G Design“ -Handmade studiO.

Усещането? То е неописуемо… Не мога да ви предам с думи ентусиазма да започнеш и завършиш едно такова произведение, да не говорим за страстта и вдъхновението, които съпътстват процеса на изработка. Но мога да споделя как ме радва радостта и възхищението в очите на моите клиенти, когато си получават поръчките! Блясъкът в очите им е горивото, което ме кара да продължавам да правя това, което най-много обичам, а именно… да създавам красота! 

Неувяхващи букети

Можете да ме намерите на 

– http://an-gdesign.com/
или във фейсбук
– https://www.facebook.com/AnGDesignHandmadestudiO
а също и да ми пишете на
– office@an-gdesign.com
или да ми се обадите на
– 0898 917 164

 

Неувяхващи букетиНеувяхващи букети

Неувяхващи букети

 

Неувяхващите букети са подходящ аксесоар за всеки дом, защото може да освежат всяко тъмно пространство във всяко помещение. Подходящи са и за офиси, а поради тази причина са приятен подарък за 8 март, подарък за рожден ден, подарък за имен ден. Те могат да бъдат и  уникален начин да опаковате подаръка,като го скриете между цветята, ако това са бижута или други малки аксесоари и сувенири.

 Източник