Оригинален подарък за всякакъв повод

Често сте изправени пред трудността да изберете подарък за близък човек? Казвате си: има си всичко, но все пак трябва нещо да му подаря. Изпадате в паника. Дни наред обмисляте какво да подарите, но все не ви идва нищо наум. Не искате да се повтаряте, нито подаръкът да е скучен.

На помощ идват няколко универсални идеи за подарък, при които няма как да сбъркате.

Тези предложения са подходящи за всеки човек, дори за най-нестандартната личност.

Подари приключение

Ако човекът, на когото ще правите подарък, е авантюрист, обича преживяванията изненадите и адреналина, най-добре му подарете приключение. Изборите са много: от скачане с бънджи,  летене, посещение на стая с тайни и какво ли още не. Със сигурност този подарък ще зарадва получателя си, а той ще оцени подобаващо усилията ви. Защото вие не подарявате сума срещу съответното занимание – вие подарявате спомен.

Изберете ваучер с отворена дата, за да няма изненади и непредвидени ангажименти. А после задължително се информирайте как е било преживяването.

Тениска с щампа по ваш дизайн

Всеки носи тениски и обича тениска. А колкото по-нестандартна е, толкова по-добре. Идеите в тази посока са много и все разнообразни. Ако искате да подарите тениска с щампа на много близък приятел, може да изберете снимки, които да бъдат изобразени на тениската. Или пък някакъв символ, които е свързан с вашите отношения. Така ще засвидетелствате лично отношение, което няма да остане незабелязано.

Оригинален подарък за всякакъв повод

Ако пък човека, на когото ще правите подарък, е голям фен на някои сериал (например „Игра на тронове“ или др.) може да му направите забавна тениска с тяло на някои от героите или забавен надпис. Друга идея е тениската да е със забавен надпис – чудесен подарък за хората с чувство за хумор. Така със сигурност ще изненадате, а усмивката ще е задължителен резултат от получаването на подаръка.

Тениската е добър вариант, защото размерите са общоприети и няма как да сбъркате в номерацията.

Тениските са идеален подарък и за всеки повод, така че добре се замислете. Оригинално, интересно и забавно – какво по-добро за подарък!

Професионална фотосесия

Снимките са спомени. Да подариш спомен си е доста голям жест. И важи за всеки повод. Без значение дали правите подарък за сватба, за рожден ден, за имен ден, за новородено или за годишнина – снимките винаги са идеалният вариант. А и едва ли някой ще откаже да го снимат професионалисти…

Оригинален подарък за всякакъв повод

Масаж или друга спа процедура

Тук рискуваме малко, но ако познавате човека, и знаете, че той обича да релаксира, няма проблем да му подарите спа процедура (или пакет от няколко). Няма нищо по-хубаво от няколко часа, посветени на почивка и спокойствие.

Оригинален подарък за всякакъв повод

Инстурктор по…

За ентусиастите, които винаги са искали да се научат да танцуват, да яздят кон или да карат мотор – това е чудесна идея за подарък. Първо се осведомете добре, уж случайно, дали даденият човек има интереси в тази област, за да не стане издънка. Внимавайте да не бъдете разкрити и да развалите изненадата.

Оригинален подарък за всякакъв повод

Шоколад… в големи дози!

Едва ли има човек, който не обича шоколад. Ако поводът за празнуване не изисква голям подарък поради скромното отпразнуване, но вие все пак желаете да зарадвате някого, чудесен вариант е торта или друг десерт. А защо не и нещо персонализирано: торта с фигурки, със снимки, забавен надпис и др. И не си мислете, че подарявате нещо, което няма да го има след това (защото е изядено). Вие подарявате внимание, отношение и скъп спомен – а това е най-важното!

Оригинален подарък за всякакъв повод