Подарък за Свети Валентин

0
1
подарък за свети валентин

подарък за свети валентин“- Лейн – хвана брадичката й и я вдигна към себе си, – шегувам се, просто се шегувам, не се оправдавай, няма за какво.
– А… аха. – Не можа да измисли нищо друго, което да каже. Точно както предишната вечер, когато се сблъскаха пред бунгалото. Очите й не се откъсваха от неговите. И макар светлината в процепа да беше оскъдна, сякаш синьо-виолетовата магия й отнемаше способността да мисли и да действа адекватно.”
(из романа “Игра на маски” от Бени Хюбнер)

Тази ситуация изглежда много познато за всички, изпитвали или изпитващи трепета на любовта, нали? Дори да не сте я преживявали лично, независимо дали говорим за същата или друга подобна ситуация, със сигурност сте я рисували в представите си, с Него или Нея в главната роля. Точно затова романът “Игра на маски” от Бени Хюбнер е идеалният подарък за Свети Валентин, с който да зарадвате своята половинка. Защото е толкова близък до личните мисли и преживявания, без значение дали в момента сте тийнейджъри или вече сте преминали през тази изпълнена с разнополюсни и вълнуващи емоции възраст. Защото за любовта, любовта към любимия човек и любовта към книгата, възраст няма.

подарък за свети валентинВсеки може да избере познатите плюшени мечета, усмихнати сърчица и сърцевидни кутии с бонбони като подарък за Свети Валентин. Бъдете различни, излезте от рамките на предсказуемия стандарт! Книгата, поднесена като подарък за Свети Валентин, е истински комплимент към любимия човек, комплимент към интелекта му. А ако се спрете на книгата “Игра на маски” от Бени Хюбнер за подарък за Свети Валентин, ще бъде и незаменимо забавление. Чудесна идея би било даже да вземете две бройки от романа и да предложите на половинката си да го четете паралелно. Така ще се вълнувате, смеете, споделяте заедно. А какво е любовта, ако не споделяне? Какъв по-хубав подарък за Свети Валентин от възможността да споделите красотата на една вълнуваща история, в която любовта и приятелството са главни герои?

Романът “Игра на маски” от Бени Хюбнер е изключително подходящ подарък за Свети Валентин. Защо? Ще донесе свежест на връзката ви, ако сте заедно от дълго време. Ще постави връзката ви на ново, по-високо ниво, ако сте заедно отскоро. Ако ли пък все още не сте заедно, а ви се иска, този роман може да се окаже пламъчето, което да събуди вашата любов и да постави началото на нова, романтична връзка.

Направете празника на влюбените незабравим!

Книгата “Игра на маски” от Бени Хюбер ви очаква във всички големи книжарници.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here