Подарък за жена

подарък за жена

Качествена козметика с алое вера – най-добрият подарък за жена!

Качествена козметика с алое вера за лицето и тялото може да открием много лесно. Лъскави опаковки, обещаващи с едри букви наличието на така ценното за младостта на кожата алое, ни посрещат от най-различни козметични щандове и магазини. Това е един прекрасен избор за подарък за жена. Когато държим да притежаваме или да подарим истински качествена козметика с алое вера, обаче, е добре да обръщаме по-сериозно внимание на съдържанието вътре в опаковката, а не просто да се предоверяваме на гръмките думи, написани по етикетите. Важно е да сме убедени, че продуктът, който сме избрали, бил той дневен крем, почистващ лосион, шампоан и т.н., действително съдържа чист гел от алое вера и то не под формата на една-две капки, а като основна съставка.

Как да разберем дали избраната от нас и представена ни като качествена козметика с алое вера реално съдържа чист гел от алое? Това е важно, когато сме решили да направим луксозен подарък за жена. Необходими са две прости стъпки: 
Първо и задължително условие е върху опаковката на продукта да е отпечатан одобрителният печат на Международния научен съвет за алое. Този печат е гаранция както за действителното наличие на алое вера в съответния продукт, така и за това, че гелът от алое е чист от онези примеси, които биха намалили качеството му. Одобрителният печат изглежда по този начин, като, взависимост от дизайна на опаковката, цветовата гама може да се променя:

подарък за женаТърсете го върху опаковката, за да сте сигурни че сте попаднали на качествена козметика с алое вера.

Второто важно условие е да видим, че чистият гел от алое вера да е водеща съставка на продукта. Тоест, нужно е да се научим да четем съдържанието, написано върху опаковките.  Съставката, с която започва описанието на съдържанието на съответния продукт, е тази, от която има най-много в него – тя е основата, върху която се наслагват вече по-малки части от останалите съставки. Ако вземем например дневен крем и съдържанието звучи приблизително по този начин: Състав: вода, изредени няколко други съставки, и гел от алое вера се появява накъде на седмо, осмо, че и след десето място, това означава, че алое вера, макар и написано с едри букви върху опаковката, участва в продукта в съвсем минимални количества, често с не повече от няколко капки. 
А когато избираме качествена козметика с алое вера ни се иска количеството гел от алое вера в нея да е повече от няколко капки, нали? Даже мнооого повече!
Когато става дума за наистина качествена козметика с алое вера, която изпълнява описаните дотук условия, с чисто сърце можем да насочим вниманието ви към козметичния комплект Цвете на младостта. Луксозен подарък за жена!

подарък за женаВ него ще откриете шест великолепни продукта, всеки от които предлага качествена грижа за вашата кожа.

Горещо препоръчваме също и Комплект за грижа за кожата „Соня” за всеки, който държи да притежава качествена и луксозна козметика с алое вера. Най-желаният подарък за жена.

Всеки от двата козметични комплекта е перфектният подарък за Коледа, може да бъде подарък за рожден ден и юбилей, и, разбира се, подарък за нас самите, защото заслужаваме най-доброто! 
подарък за женаПовече информация за това как можете да имате козметичните комплектите с чист гел от алое вера Цвете на младостта и Комплект за грижа за кожата „Соня” можете да получите, като ни изпратите запитване или ваши координати чрез формата за контакт. Дистрибутори ще се свържат с вас.

[contact-form-7 id=“110″ title=“Contact form 1″]

Или вижте тук https://www.facebook.com/biodobavki.za.zdrave