Подарете на бебето си скъпи обувки за прохождане

бебешки обувки

Практичен подарък за бебето

Купете качествени обувки на бебето, когато е дошъл периода за прохождане. Ако са ви скъпи, насочете баба и дядо, кръстници, кумове, приятели, лели и чичовци да направят този практичен подарък за бебето – скъпи обувки за прохождане.

Защо е важно да не пестите от парите, когато става дума за бебешки обувки за прохождане?

4 последици от неподходящи обувки за бебето

В днешно време е трудно да се правят избори поради множеството фактори, с които трябва да се съобразим. Един от тях е финансовото ни състояние. Но има неща, за които трябва да намерим варианти и да не пестим. Една такава ситуация е, когато трябва да купите бебешки обувки.

Най-важно е да си подредите приоритетите правилно. В случая те са здравето на бебешките крачета, а не че ще дадете 100 лв за обувки, които ще носи много малко, тъй като бебетата бързо растат. Ако спестите 20 лв за обувки, за да купите по-евтините, утре може да се наложи да дадете няколко пъти по 20 лв за прегледи при специалисти.

Бебешките и детските кости са податливи на деформация под въздействието на тесни обувки. Децата трудно могат да осъзнаят и да сигнализират за това, че обувките им са неудобни.

     Погрешният размер на детските обувки може да причини сериозни последици:

  1. Деформира естественото положение на пръстите на краката, което след време води до болки в ставите.
  2. Тесните обувки могат да причинят скъсяване на мускулите на крачетата и до болки в сухожилията.
  3. Малкият номер обувки може да повлияе на кръвообращението и да създаде проблеми с вените.
  4. Продължителното носене на неподходящ номер детски обувки може да доведе до прегърбване.

Но и големият номер обувки носи лоши последици, затова купувайте точният номер бебешки и детски обувки.  Таблица с номерата и още съвети може да прочетете тук http://lactessa.com/bebeshki-obuvki-za-prohozhdane/

Не пропускайте специалните поводи, когато се купуват подаръци за вашето бебе, да организирате закупуването и на качествени детски обувки.

А близките ви може да купят подарък за вашето бебе от този сайт за качествени бебешки обувки. Пазаруването ще е по-лесно, а и ще размените линкове, за да изберете заедно модел.

бебешки обувки

Не е за подценяване и фактът, че много лесно ще ги върнете, ако не ви допаднат, тъй като имате право при пазаруване онлайн до 14 дни да върнете закупената стока, ако не сте я повредили.

Кога да потърсите специализирано медицинско мнение:

Ако до 12 месеца вашето дете не може да стои право без опора.

Ако до 18 месеца не е направило самостоятелни стъпки или не е правило опит да проходи.

Ако до 2-годишна възраст детето не може да ходи спокойно и уверено.