Подарeте си почивка в Турция

Историята започна случайно. Сърфирайки безцелно из интернет пространството, попаднах на Bulgariaholiday.bg. Не знам защо се зачетох и неусетно разгледах повечето предложения за почивка. Причината може би е в красивите снимки, които са публикувани в сайта. Разгледайте ги, приятно е.

Изпратих някои линкове на приятели и обсъждахме на шега как вече сме в Турция и се наслаждаваме на екзотичната природа и ориенталския дух. Знам, че мечтите понякога се сбъдват, но не знаех, че шегите също!

От чисто любопитство се отправихме запитване, чрез формата за контакт, към Bulgariaholiday.bg.

Въпросите бяха за някои от предложените пакети, които открих на http://bulgariaholiday.bg/Почивка-в-Турция и съм изключително впечатлена от адекватната реакция.

След няколко дни имахме планирана среща с приятели и обсъдихме някои от предложените оферти. Неусетно се оказа, че всъщност взимаме решението да се възползваме от пакет за седем дни в Кушадасъ. И ето така се случи и почивката ни в Турция. Бързо, лесно, приятно и невероятно!

Изборът ни беше хотел SENTINUS на брега на морето. Пътувахме повече от чудесно с автобус. Хотелът е на около десетина километра от Кушадасъ, но приоритет за нас беше да сме възможно най-близо до морето. Плажът е към хотела, а и на територията на комплекса има басейни. Чадърите и шезлонгите са безплатни. Тоест комплекс е най-точната дума. Не е нужно изобщо да се излиза от района – има всичко. Джакузи, турска баня, спорт – футбол, аеробика, голф и др., ресторант. Стаите са с климатик и балкон. Пакетът, който ползвахме за почивката в Турция, беше All inclusive – закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, питиета. Кухнята – повече от добра! Храната беше едно основно удоволствие през цялата почивка.

Не ни бяха достатъчни тези 7 нощувки и със сигурност ще се възползваме отново. Може би следващия път ще изберем друга оферта, пак за Турция, но хотел не на плажа, а в града, за да разгледаме забележителности и магазини. С приятелите вече се шегуваме за Анталия, защото и за там има доста примамливи оферти http://bulgariaholiday.bg/Почивка-в-Турция пък и наистина е недопустимо да не направим една шопинг екскурзийка.

Може би разказът ми звучи сякаш сме хора без проблеми и с неограничени финансови възможности. Не, не е така. Но след завръщането си наистина така се чувствам. Зарядът е невероятен. Не съжалявам за похарчените пари. Със сигурност и в България щяхме да похарчим доста. Но няма по-силна храна за душата от това да си организираме нови приключения. Зареждащо е.

А най-изненадващото е, че всичко се осъществи на случаен принцип – нито сайтът ми е препоръчан, нито хотелът. Просто попаднах на тях и избрах. Оказа се, че понякога случайните избори са по-добри от препоръчаните.

Днес смело мога да посъветвам – подарете почивка в Турция на любимите си хора! Уникално е!

А както вече казах – и шегите се сбъдват! Я се поразровете из нета!