Ръчно изработени кукли

 Уникален подарък за всяка дама!

Ръчно изработените кукли са изключителен аксесоар за дома и уникални играчки за всяко дете!

Представяме ви една дама занимаваща се с приказната дейност да изработва кукли!

Може да се възползвате и да направите уникален подарък и на своята любима жена! Няма дама на този свят, която да не обича кукли!

 

Thankfuldoll

Име

Наричат ме Фийби (Phoebe), означава светъл, чист. Вярвам, че душата ми е такава…

Занимание

Шия на ръка кукли, обличам ги с дрехи, също ръчно ушити, и така ги изпращам на хората с всичките ми благопожелания.

Началото

Първата кукла, която направих, беше подарък за приятелка. Тя преживяваше неволи, а аз исках да и дам нещо, за което да повярва, че ще и донесе късмет. Една вечер седнах и уших кукла. Кръстих я Късметлана! Подарих я с вяра, зарадвах приятелката дори повече, отколкото очаквах и съвсем скоро и се случиха прекрасни неща! Така повярвах във вълшебството и започнах да правя различни кукли с различни послания. Сега те радват хората.

Усещането

Не си представям моите дни без да създавам нещо добро или нещо красиво. За мен куклите са добро, което е и красиво, и носи радост. Радост за мен, за хората, които ги подаряват, за хората, в чиито ръце остават.

Мотивация

Достатъчно ми е, че се чувствам вдъхновена да правя куклите. Но когато виждам усмивките и озарените от щастие очи на хората, зарадвани от моя кукла- тогава съм наистина щастлива. Каква по-силна мотивация от чувството на щастие може да има?

Координати

www.phoebesdolls.com

phoebe@phoebesdolls.com

http://www.facebook.com/pages/Phoebes-dolls/275ръчно изработени кукли

http://pinterest.com/phoebesdolls/phoebe-s-dolls/

 

 ръчно изработени куклиръчно изработени куклиръчно изработени куклиръчно изработени кукли

Ръчно изработените кукли са най-забавният подарък, който може да направите. Те са подходящи за подарък за 8 март, подарък за имен ден, подарък за рожден ден, подарък за дете. Изпълнени с много дух и провокиращи забавни емоции, ръчно изработените кукли са уникални подаръци за всеки повод и за всеки човек независимо от отношенията!

  Източник