Ръчно тъкани торбички-пана от естествена вълна за късмет

316

 

талисман за париРъчно тъканите торбички-пана са талисман за дома, а и силен, личен талисман, който носи много щастие и късмет на притежателите. Ако в тях сложим монети и/или банкноти, те ще започнат да ви привличат пари. Ако в тях, на новолуние, са сложат листчета, на които сме написали желания, то тези желания ще се сбъднат, стига да не са във вреда на някого.

Нужно е само ежедневно да поглеждаме към торбичката и да си спомняме за желанията с възможно най-положителни усещания на радост, удоволствие, щастие, удовлетвореност. Това е всичко – вяра!

амулет за париРъчно тъканите торбички-пана са подходящи за декорация на всеки дом, заведение, офис и празнични трапези на големи празници – Коледа, Нова година, Великден. Те символизират изобилието. Подходящ подарък са за всеки повод, като основен или съпътстващ, поради посланието и енергията, които носят. Могат да бъдат закачени на стената или да се поставят на рафт, бюро или както всеки сам го почувства.

Тайната за вълшебството на ръчно тъканите торбички-пана е в това, че са изработени от естествен материал – вълна, която е багрена ръчно, че са уникални, защото ръчната изработка не позволява да се направят две абсолютно еднакви изделия и че са изработени с много положителна енергия с основната цел да предпазват от лошото и да привличат късмета, изобилието и благоденствието.

 

 За повече информация и поръчки ползвайте формата за контакт

[contact-form-7 id=“110″ title=“Contact form 1″]