Ритуал за пари

409
ритуал за пари

ритуал за пари„Щастието не е в парите ,а в тяхното количество”-казал  някога мъдрец .О, понякога съм съгласна с него,особено ,когато за пълноценното ми съществуване не ми достигат няколко ярко- зелени хартийки. С голям номинал естествено!

 Как да се доберем до така жадувания копюр, но да бъдем без дългове? С тази задача великолепно се справя Симорона! 

Ако искате вярвайте, ако искате недейте, но с помощта на много обикновен ритуал парите просто падат от небето.

И което е най-интересно, това се случва след два-три дни.

Това е самата истина! Или просто ми ги подаряват, или изведнъж се появява лека и бързо заплатена работа,или аз ги намирам на улицата (и аз самата бях в шок,защото обикновено в това не ми върви много).
 
Единствената сложност на ритуала са заключава в това, че за него са необходими условие – да има дъжд или сняг. Но в крайна сметка е добър през всяко време на годината. И така, над Вашия дом има облак и падат първите капки?

Започвайте и много не се замисляйте!

Дори и да сте в магазина за хляб.Няма да Ви се наложи да се спирате по пътя и да правите впечатление.Вие няма да привличате любопитни погледи. Можете да отворите чадъра! Нужни са Ви само ръцете.

Поднесете дясната длан към небето. Почувствахте ли капчиците в ръката си? Сега потъркайте същата ръка в десния си джоб и непременно кажете: ”Манна от небесата! Към паричките!” или: ”Манна от небесата! Паричките в джоба!”
Това същото направете и  с лявата ръка и погладете левия джоб.

Това е! Друго не Ви е нужно! Невероятно,но това е напълно достатъчно за внезапно постъпване на парични средства!

Как да постъпим, ако няма никакво облаче на небето, а  са Ви нужни пари в момента?
Да промените своя живот към по-добро ще Ви помогне една малка хитрост. Вие вече знаете как трябва да се подхожда към всеки проблем – Вашето голямо желание и искрен стремеж към поставената цел.
Напълнете в един неголям съд вода от чешмата и потопете в него ръка. Завъртете във водата по посока на часовниковата стрелка и повтаряйте: ”Въртя-завъртя, искам да Ви объркам! Ти не се обикновена вода, а дъждовна! ”Продължавайте да повтаряте това, докато у Вас не се появи увереност, че водата е приела това условие. Влезте във ваната или ако имате възможност излезте на открито и започнете за разпръсвате „дъждовната” вода над главата си.

По време на „дъжда” поднасяйте ръцете си и ловете капки с дланите си. Повтаряйте същите думи за манната от небето, като не забравяте да търкате джоба си.

Сега можете спокойно да се занимавате със своите си работи. Вселената вече е взела чековата си книжка  и Ви пише този неплануван аванс!

Автор: Анастасия Волкова

Източник dreamland-bg.com