Spy камера

видеокамера за колаВашият верен спътник в различни преживявания – spy камера

 Една камера може да се квалифицира като spy камера когато е толкова малка, че може да се побере в дланта ви без проблем или пред очите на всички без да се вижда. И макар всеки от нас да знае за тяхното съществуване, факт е, че ако не ни я покажат, една такава камера остава скрита и на най-очевадното място. Докато този, който я е поставил успява да заснеме всичко, което се случва пред него. Или пред останалите. Тези камери може да бъдат монтирани във всеки ъгъл, във всеки дом и дори да бъдат оставени на бюрото на колежката, ако ви тресе нездравото любопитство какво прави тя, докато ви няма.

Обикновено се намират в обикновени предмети, ето и защо е трудно да бъдат видени с просто око. Все пак колко човека ще се усъмнят в една химикалка, стояща си при другите в моливника или пък в близкия часовник, който си показва час и температура, има си аларма и даже ви ги казва тези неща на глас? Никой, освен ако не е параноично настроен.

Ето защо подобен род spy камери  са идеални средства за охрана на малки и големи помещения – освен, че ще покажат актуална картина, те няма да притесняват никой с присъствието си, карайки човека отсреща да се чувства некомфортно за това, че камерата се е втренчила в него едва ли не с укор. А вие ще бъдете спокойни, че вещите и притежанията ви са в безопасност и под зоркия ви поглед.

Една spy камера е и чудесен компаньон и цяла бавачка. Но за възрастните. Всички сме наясно, че някога родителите ни ще остареят, половинките може да извъртят номер, а пък големите ни деца да не си изпълняват задълженията. И тъй като не можем да бъдем на няколко места едновременно, единственият начин е да направим така, че да ги наблюдаваме. А това може да стане със съвременната техника, която разполага с толкова много възможности. Именно малките скрити камери са точно устройствата, които ви трябват. Те може да се сложат на практика на всяко едно място и да запишат всичко. И няма да будят подозрение. Просто подарете часовник или химикалка, мишка или дори уебкамера на човека, който искате да наблюдавате, и си решете проблемите с това като едновременно се намирате на работа.