Сребърни бижута за подарък

184
Сребърни бижута за подарък
Сребърни бижута за подарък
www.dp-silver.com

Подарък за жена? Бижута, разбира се!

Най-често търсените подаръци са подаръците за жена. Не, не защото жените са повече от мъжете. Дамите са тези, които се ухажват с помощта на подаръци. Не е нужно да очаквате да се появи повод, за да направите подарък на близка или не толкова близка жена. Дори рушветите, за да не ги наричаме с по-груби думи, когато са предназначени за мъже, традиционно са пари, а когато са за жени – различни подаръци.

Нежният пол обича подаръците. Това е!

Какво се случва, когато се стигне до изчерпване на идеите и до големия проблем: «подарък за жена»?

Не трябва да се тревожите! Независимо от повода и отношенията – бижутата си остават най-елегантният подарък. Никога не е излишно още едно бижу в колекцията на всяка жена. Без значение нейната възраст, какви са отношенията ви и какъв е поводът.

Да се подари бижу е изключително ефектно и фино!

Няколко важни насоки!

На първо място – материалът, от който е изработено бижуто. Най-точният избор е среброто. Не е скъпо, но в никакъв случай не стои евтино. Не може да доведе до алергии. Бижутата изглеждат красиво и са подходящи за всякакви поводи – от ежедневно носене до по-специални мероприятия и облекло. На второ място – избор на магазин. Търсете бижутери, които изработват бижута. Така стойността е още по-ценна, а често такива бижутери предлагат и услугите за изработване по поръчка.

Как се откриват най-лесно?

В интернет, разбира се. Автор на сребърни бижута е например, Даниел Петров. Като български производител, той предлага собствени оригинални модели. Издава сертификат за качество на материалите и изработката. Купувайки бижута от такива бижутерийни бутици, вашият подарък е и инвестиция. Такива ателиета предвиждат поддръжка, гаранция, а и бижутата имат художествена стойност. Не са фабрично производство с колебливо качесто.

Сребърните бижута са предпочитани от жените не само заради своята универсалност. Те не натоварват с необходимостта да се съчетават с определени цветове и модели на облекло, възраст и поводи.

Среброто има свойствата да зарежда с положителна енергия, както и да предпазва от бактерии. Някога аристократите са се хранели не случайно със сребърни прибори. Нека си припомним и поверието, че среброто носи здраве и късмет. И че има магична енергия и чудодейни сили. Да не забравяме за правилото, че на високосна година се носи само сребро. Тази отредена мощ на среброто, съхранявана и предавана във вековете, не е случайна.

Сребърните бижута са подходящи да се подаряват и от жена, и от мъж съответно и към двата пола. Напоследък все повече мъже предпочитат среброто. Така че мъжките аксесоари, изработени от този предпочитан метал, също не са за пренебрегване.