ТАЛИСМАНИ ЗА ДОМА

ТАЛИСМАНИ ЗА ДОМА

пано на желанията 5РЪЧНО ТЪКАНИ ПАНА НА ЖЕЛАНИЯТА, КИЛИМЧЕТА НА ЩАСТИЕТО, ТОРБИЧКИ И ДР.

Приложение: личен талисман, талисман за дома, ежедневна защита и магическа декорация за празници – ВЕЛИКДЕН, КОЛЕДА, БЪДНИ ВЕЧЕР, НОВА ГОДИНА, РАЖДАНЕ, СВАТБА, КРЪЩЕНЕ и др.

УНИКАТИ, 100% вълна

Ръчно тъкани пана на желанията от естествена вълна с джобче, в което се слагат листчета с желания, монети, късметчета и други символи, според това, което искате да ви се случи.

Ако решите да напишете конкретни желания, то това се прави на Новолуние. Написаното се сбъдва, ако силно го желаете и не вреди на други хора. На всяко Новолуние може да напишете желания или план, какво искате да постигнете и да приберете листчето в джобчето на паното или в ръчно тъкана торбичка.

В джобчето на паното може да се сложи ВЕЛИКДЕНСКО ЯЙЦЕ, малка вазичка с цветя, а на големите празници е хубаво да се сложат и монети.

Ръчно тъканите торбички също са подходящи за ВЕЛИКДЕНСКО ЯЙЦЕ, но са задължителна декорация на трапезата на БЪДНИ ВЕЧЕР и КОЛЕДА, пълни с монети, за да привличат материални блага.

Ръчно тъканите малки килимчета на щастието имат същата сила и приложение.

Според народните поверия, тези пана, килимчета, торбички, покривки, каренца… предпазват дома от лошото и привличат доброто, даряват здраве, любов и успехи. Вълната е силен източник на енергия.

Според Фън Шуй (и много други култури, включително и българската) всяка вещ, изработена ръчно от естествени материали, е силен източник на позитивна енергия. Ако са използвани природни материали – дърво, камък, естествена вълна и други, а майсторът е работил с топлота и любов, то ценността на такава вещ е уникална и с висока енергийна стойност.

Тайната за положителното въздействие на ръчно тъканите талисмани е в изработката.

За повече информация и поръчки ползвайте формата за контакт.

[contact-form-7 id=“110″ title=“Contact form 1″]