Къде може да опитате хубави коктейли в София? В The Clock bar & food.

хубави коктейли в София

IMG_8954

 

Най-добрите коктейли в София може да опитате в The Clock bar & food.  Защо? Предимствата на това заведение не са само приятната обстановка, обслужването и здравословната кухня, а и специалното коктейлно меню, което може да задоволи и най-капризните от вас.

И отново защо?!

Отговорът: в заведението се отделя специално внимание на алкохолните и безалкохолни коктейли. Индивидуалният подход към тези напитки се дължи основно на амбициозния екип и в частност на Стефан Савеклиев, за когото коктейлите не са само хоби, а и любимо професионално занимание. Немалко напитки  от коктейлната листа са негови, авторски коктейли. За ценителите на тези питиета  той може да бъде добра компания и да ви разкаже интересни истории и легенди за произхода на всяко питие или всеки коктейл. Но ние не знаем дали това е основната причина заведението да се посещава от толкова много дами.

 хубави коктейли в София

Разбира се и обстановката привлича. Няколко зали с различни маси – за големи или малки компании, интимни срещи, голяма градина, перфектна за топлите дни и един полезен навик – след края на работния ден да се изпие качествено питие в приятна компания. Стил на живот, който е освен емоционален, и здравословен.

С две думи, хубави коктейли в центъра на София (до НДК) може да опитате в The Clock bar & food.

Там ще ви приготвят коктейли по класическите рецепти. Например, коктейлът „МАЙ ТАЙ“, който се приготвя в повечето заведения с бял ром, там ще ви бъде направен по класическата рецепта. А каква е тя? Може да разберете сами в заведението.

В The Clock bar & food  ще угодят на ценителите и ще приготвят коктейли не просто от водка, джин, ром… а от предпочитаните от вас марки на тези питиета.

Хубави коктейли в София, приятна обстановка, перфектно обслужване и здравословни ястия – какво повече…

Заведението е подходящо за бизнес коктейли и срещи. Кухнята е здравословна, използват само пресни продукти, питиетата са качествени, а обслужването и обстановката – изискани. Във фейсбук страницата може да разгледате албуми от различни тематични партита, сватби, рождени дни.

Харесайте фейсбук страницата им тук – https://www.facebook.com/TheClockBarFood

А ето и нещо за забавление – игра с награди, от която не само може да научите интересни факти за коктейлите с ром, но и да спечелите награди от заведението.

Повече информация за играта и наградите ще намерите тук http://artmedia-bg.com/blog/zavedenia/the-clock-bar-food