Три сребърни бижута, повече от необходими този сезон

106
 Сребърни бижута

Без съмнение, подходящите дрехи, обувки и бижута могат да променят начина, по който ни възприемат хората. Ако това е и вашата цел, наред с покупките на нови дрехи, съобразени със сезона и модата, не пропускайте да се сдобиете с нови сребърни бижута, с които да придобиете актуален фешън вид.

Ето според Магазини Гранат, кои са трите бижута, които задължително трябва да притежавате тази есен. Ако след прочитане на статията сте проявили желание да закупите сребърно украшение може да погледнете категорията с бижута от сребро тук: https://www.magazinigranat.com/silver-jewelry

 Сребърни верижки

Защо точно този тип бижута?

Защото и тази зима именно верижките и по-масивните вериги са аксесоар, който присъства навсякъде. Верижки с различна големина и форма красят както ботите и чантите, така и връхните дрехи. Сака, кожени якета, жилетки и болера, всички те могат да бъдат разнообразени с красиви сребърни верижки, които се носят не само на врата, но и като пагони, орнаменти и аксесоари на предната или задната част на дрехата или по ръкавите.

Дори и да носите класическа черна рокля, една по-масивна сребърна верижка, следваща формата на деколтето, разнообразява значително визията ви и придава шик на външния ви вид.

Кубинките с верижки по тях, са запазена марка на екстравагантния дизайнер Александър Маккуин. Любим дизайнер на Лейди Гага, Кайние Уест, Кортни Лъв, Кати Пери.

Сребърни колиета

За да се чувствате модерни и да се възползвате от най-новите модни тенденции в света на бижутата, не пропускайте да носите сребърно колие и през този сезон.

Изчистените дрехи се променят значително, ако към тях се добави красиво дамско колие. Дали да е винтидж стил или по-модерно, е въпрос на виждане и предпочитания, но несъмнено подобен аксесоар няма как да остане незабелязан. Подходящ е за по-официални случаи, тъй като ви придава празничен вид и носи настроение и елегантност.

Сребърни пръстени

Колкото повече, толкова по-добре.

Според мнението на специалистите от онлайн магазин за ювелирни продукти magazinigranat.com винаги можете да ги носите и никога не са излишни, а този сезон са повече от задължителни. Предпочитанията на дизайнерите са към по-тънките халки и накити с малки камъни или символи. Пръстени с перли също придават романтика и изключителност на притежателката си.