Украса за Великден

Украса за Великден

Добрият начин да поднесеш великденско яйце е то да бъде поставено в нещо. Е, да но… цяла кошница за едно яйце не си струва, а е и грозно.

Какво ни остава тогава като алтернатива? Как да подарите яйце на колега, приятел, роднина или съсед? Ако искате да сте уникални в това отношение и да направите страхотно впечатление не търсете решение в китайкото масово фабрично производство. То, освен че е  от некачествени материали е и доста неприветливо. А и нека бъдем родолюбци и да ценим българските художествени занаяти. Както и техните майстори.

Ето една идея за великденска декорация. Купете (или сами си изплетете http://pojelania-podaraci.eu/kak-da-si-napravim-ukrasa-za-velikden) малко пиленце, в което може да сложите великденското яйце и така да зарадвате още повече този на когото ще го подарите. А и така ще остане спомен от вас с тази ръчно изработена украса за Великден.

Ръчно плетените пиленца, кокошчици и зайчета са изработени с много обич и добро настроение. Тази енергия ще се предаде на дома и близките ви.

На снимките ви представяме комплект от пиленце, кокошцица и торбичка. Ръчно плетени.

За въпроси, поръчки и цена ползвайте формата за контакт на сайта. Количествата са ограничени.

украса за великден